Concierge

Ti-ai pregatit deja vacanta, rezervand biletele de avion si camerele de hotel. Insa aceste aspecte nu sunt singurele de care trebuie sa tii cont. Obtinerea vizelor, asigurarea transferurilor de la aeroport la hotel sau descoperirea obiectivelor turistice pe care urmeaza sa le vizitezi sunt lucruri care trebuie stabilite de la inceput, tocmai pentru a te bucura cum trebuie de vacanta.

Terox Travel te ajuta sa iti personalizezi calatoria pana in cel mai mic detaliu, oferindu-ti o serie de servicii suplimentare. Echipa Terox Travel face posibila orice dorinta pentru ca vacanta ta sa se transforme intr-o experienta unica, de care sa-ti aduci aminte cu drag. Noi iti stam la dispozitie oricand, cu recomandari si activitati din cele mai diverse, pe care le putem personaliza in functie de bugetul, nevoile sau preferintele tale. Contacteaza-ne si vom planifica impreuna vacanta de vis pe care ti-o doresti.

Check-in gratuit

Daca nu vrei sa stai la cozile de la ghiseele de check-in, lasa in grija noastra aceasta formalitate, de care ne vom ocupa rapid si gratuit, pentru ca tu sa te pregatesti cum se cuvine de urmatoarea vacanta.

Transfer standard sau VIP oriunde in lume

Pentru o experienta cat mai placuta, iti recomandam serviciul nostru de transferuri, disponibil oriunde in lume, menit sa-ti asigure siguranta si tot confortul de care ai nevoie.

Recomandari pentru destinatia aleasa

In functie de buget si preferinte, iti recomandam cele mai populare obiective turistice, restaurante cu atmosfera locala, centre SPA sau activitati inedite pe care le poti alege in zona respectiva.

Asistenta in obtinerea vizelor

Prin serviciul nostru de obtinere a vizelor destinat cetatenilor romani si cetatenilor straini cu rezidenta in Romania te ajutam sa castigi timp si sa eviti stresul cauzat de acest proces, care se poate dovedi a fi unul destul de dificil.

Calatoria cu animalul de companie

Echipa Terox Travel iti furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie pentru a calatori impreuna cu animalul tau de companie. De asemenea, iti oferim asistenta in obtinerea pasaportului, lista analizelor necesare si lista hotelurilor pet-friendly din destinatia aleasa.

Organizarea unor mese festive

Vrei sa-ti surprinzi partenerul sau partenera cu o cina romantica sau sa te bucuri alaturi de rude sau prieteni de o cina aniversara? Terox Travel te ajuta sa pui la punct toate detaliile pentru organizarea unei mese festive de neuitat la destinatia aleasa de tine.

Bilete la evenimente si concerte

Fie ca e vorba de competitii sportive (fotbal, Grand Prix, Turnee de Grand Slam), acrobatii, muzica, dans sau concerte ale artistului tau preferat, Terox Travel se ocupa de toate detaliile pentru ca tu sa te bucuri live de clipele care te fac sa te simti liber cu adevarat.

Monitorizarea cardurilor de mile

Milele de calatorie pot reprezenta un avantaj, daca sunt frecvent monitorizate. Terox Travel se ocupa de emiterea si utilizarea la cerere a cardurilor de mile, facand acest proces mai usor pentru tine.