Despre noi

Servicii personalizate de corporate și leisure travel

Terox Travel este o agenție specializată în corporate și leisure travel, ce acoperă o întreagă gamă de servicii destinate atât companiilor, corporațiilor și instituțiilor din România, cât și pasionaților de travel, oferind soluții personalizate, smart și eficiente, în funcție de buget și cerințe. Punem suflet în fiecare proiect și comunicăm deschis cu fiecare dintre clienții noștri, pentru a le afla nevoile de travel.

Terox Travel vă ajută să vă personalizați călătoria până în cel mai mic detaliu, oferindu-vă o serie de servicii suplimentare. Vă stăm la dispoziție oricând cu recomandări și activități din cele mai diverse, pe care le putem personaliza în funcție de bugetul sau preferințele dumneavoastră.

Descoperiți serviciile extra oferite de echipa noastră.

Cele mai bune soluții de travel și recomandări

Echipa noastră de specialiști în travel vă stă la dispoziție pentru orice tip de recomandare, fie că este vorba de alegerea unui hotel sau rezervarea biletelor de avion, recomandarea celor mai bune restaurante, petrecerea timpului liber, activități culturale sau de entertainment, transferuri oriunde în lume, posibilitatea unor upgrade-uri la clase superioare de zbor sau camere de hotel.

Pentru o experiență cât mai plăcută, serviciul nostru de transferuri este disponibil oriunde în lume. La cerere, consultantul personal se va ocupa de transferul privat de la aeroport la hotel și înapoi. O grijă în minus pentru dumneavoastră, o plăcere în plus pentru noi!