Idei de vacanta

Idei personalizate pentru vacanța dumneavoastră

Oriunde decideți să mergeți, Terox Travel lucrează îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea călătoria pe care o doriți, bine planificată înainte, care cuprinde activități diverse, stabilite în funcție de pasiunile dvs. Pe site-ul nostru nu veți găsi pachete și oferte prestabilite deoarece călătoriile noastre sunt personalizate în funcție de interesele și nevoile dumneavoastră.

Folosim expertiza specialiștilor și a partenerilor noștri de top pentru a vă oferi o experiență inedită. Echipa Terox Travel, împreună cu colaboratorii săi, oferă sprijn pe parcursul întregii călătorii, de la planificarea și până la finalizarea acesteia, în gama diversă de servicii fiind incluse transferul de la aeroport la hotel, recomandarea celor mai bune restaurante, petrecerea timpului liber, activități culturale sau de entertainment, transferuri oriunde în lume, posibilitatea unor upgrade-uri la clase superioare de zbor sau camere de hotel.

Recomandări de vacanțe în funcție de interes

Călătoriile planificate de Terox Travel sunt construite în jurul unor activități și teme specifice, stabilite de la început împreună cu fiecare client. Vă oferim câteva sugestii de vacanțe pe care le putem concepe pentru dumneavoastră, pentru a vedea varietatea de oferte pe care v-o punem la dispoziție. Putem planifica orice tip de vacanță, indiferent de scopul sau subiectul acesteia.

Terox Travel recomandă îndrăgostiţilor care urmează să plece în Luna de Miere destinaţii idilice şi activităţi specifice, în funcţie de dorinţele lor. Cuplurile romantice pot avea parte de plimbări de neuitat pe plajă sau se pot relaxa la SPA-urile luxoase din cadrul resorturilor exclusiviste în timp ce pe aventurieri îi aşteaptă sporturile nautice, scufundările sau surfingul.

Terox Travel vine cu o varietate de oferte de centre Wellness pentru cei ce vor să evadeze din stresul cotidian sau să îşi îndeplinească obiectivele în ce priveşte sănătatea lor, în planul de vacanţă putând fi incluse activităţi precum detox, yoga si meditaţie. Pentru turiştii care nu au timp de o vacanţă prelungită, Terox Travel organizează city break-uri în orice oraş al lumii cu recomandări specifice fiecărei destinații, fie că este vorba de obiective turistice, restaurante, concerte sau alte evenimente.

Orice idee aţi avea, contactaţi-ne şi împreună vom crea o experiență unică, dedicată fiecărui client.

Contactați-ne acum