← Inapoi la blog

El National- noul hot spot al Barcelonei

În mod evident Barcelona nu mai are nevoie de nici o prezentare, mulți dintre voi sunteți la a doua sau a treia vizită pentru că pur și simplu nu simțiți că ați explorat niciodată destul orașul colorat al lui Gaudi. Mereu te așteaptă altceva incitant just around the corner.

noutati-featured

Sunt atât de multe localuri cool în Barcelona încât ar trebui să am o secțiune separată dedicată numai acestui subiect însă din când în când își face apariția unul care fură în totalitate peisajul lumii mondene. În cazul de față am plăcerea să vă prezint, El Nacional, noul hot spot barcelonez.

Este un loc unde istoria a scris câteva pagini. De la apariția sa în inima Barcelonei în 1889, localul a trecut printr-o serie de transformări interesante: de la teatru-cafenea la fabrică de vopsele, la reprezentanță auto înainte de începerea Razboiului Civil iar după aceasta a fost folosit drept garaj. Trecând prin toate aceste schimbări, clădirea păstrează evident povești ale orașului, ale evenimentelor trecute și ajunge acum să fie un spațiu emblematic. Este primul restaurant din Barcelona care găzduiește sub același acoperiș spații cuisine diferite unde poți încerca o diversitate de specialități din Peninsula Iberică.