Turism medical

Ce este turismul medical?

Turismul medical se referă la persoanele care călătoresc într-o altă țară pentru a obține tratament medical la cele mai înalte standarde. Costul ridicat al îngrijirii medicale în țara natală, perioadele lungi de așteptare pentru anumite proceduri, tehnologia depășită sau standardele de îngrijire precare îi determină pe tot mai mulți oameni să călătorească în alte țări pentru a găsi soluția optimă în rezolvarea problemelor lor medicale. De cele mai multe ori, pacienții rămân în țara gazdă după procedura medicală pentru a se recupera și pentru a descoperi din perspectiva de turist cultura țării respective.

O mare varietate de servicii pot fi obținute prin intermediul turismului medical, de la tratamente tradiționale și alternative la proceduri complexe din domeniul chirurgiei estetice, plastice și reparatorii, stomatologiei, transplantului de organe, chirurgiei cardiace și chirurgiei ortopedice. Printre cele mai populare destinații pentru turismul medical se numără Canada, Costa Rica,  India, Israel, Iordania, Mexic, Singapore, Thailanda, Turcia, Statele Unite ale Americii, Austria, Franța, Elveția.

Cum funcționează serviciul de turism medical?

Terox Travel oferă servicii complete și consultanță profesională în ce privește alegerea destinației și a clinicilor/spitalelor potrivite pentru efectuarea tratamentului necesar. La cerere, putem oferi servicii de călătorie și pentru familia sau prietenii care însoțesc pacienții și putem organiza vacanțe înaintea sau după procedurile medicale, în scopul recuperării.

Pachetele Terox Travel sunt personalizate în funcție de nevoile și cerințele clienților, costurile stabilindu-se în funcție de specificul și complexitatea fiecărei solicitări.

Terox Travel colaborează cu furnizori internaționali de top din domeniul sănătății, care oferă tratamente specializate cu facilități de ultimă oră și cu echipe medicale de renume. Clinicile și companiile medicale sunt acreditate și recunoscute la nivel internațional.

Pachete complete de turism medical oferite de Terox Travel

Terox Travel oferă o gamă variată de servicii de turism medical, de la simple analize și consultații medicale de rutină până la intervenții complicate care pot salva vieți. În funcție de istoricul medical al fiecărui client și de nevoia acestuia se realizează un plan personalizat care cuprinde următoarele etape: consultanță în ce privește alegerea destinației și a clinicii potrivite, alegerea tipului de cazare, asistență turistică pentru documente și obținerea vizei, rezervarea și achiziționarea biletelor de avion, transfer privat de la aeroport la hotel și de la hotel la centrul medical, furnizarea asigurării medicale de călătorie.

La cererea pacientului, Terox Travel poate organiza o vacanță prin intermediul căreia acesta să se poată recupera în urma procedurii medicale, descoperind în același timp cultura țării respective. Terox Travel planifică activitățile turistice în funcție de mobilitatea clientului, dorințele și bugetul lui, punând la dispoziție servicii suplimentare care vizează colaborarea cu un ghid turistic profesionist, pentru vizite locale, tratamente de spa și relaxare, recomandări privind cele mai populare obiective turistice și cele mai cunoscute restaurante cu atmosferă locală, bilete la evenimentele și concertele din zona respectivă.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de turism medical și pentru a solicita o ofertă. Ulterior, un consultant Terox Travel vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie.

Contactați-ne acum

5 motive să alegeți serviciile noastre de turism medical

☑ Oferim acces rapid la procedurile medicale necesare

☑ Oferim consiliere și servicii personalizate în funcție de nevoile, preferințele și bugetul clientului

☑ Colaborăm cu furnizori internaționali de top din domeniul sănătății care dispun de tehnologie de ultimă generație, echipe de medici profesioniști și servicii de înaltă calitate

☑ Elaborarea rapidă a documentelor de călătorie necesare și reducerea birocrației

☑ Facilități suplimentare menite să transforme călătoria într-o vacanță de recuperare, personalizată conform dorințelor clientului.