Vacanțe motivaționale

Angajați fericiți și motivați pentru eficiența companiei dumneavoastră

Echipa Terox Travel vine cu oferte de vacanțe inedite pentru angajați, astfel încât aceștia să se relaxeze și în același timp să aibă parte de experiențe noi, care să îi scoată din rutina de la muncă și să îi determine să privească din alt unghi fiecare aspect atât al vieții profesionale, cât și personale.

Ne ocupăm de toate detaliile: în funcție de destinație, facem rezervările pentru cazare și bilete de avion, plănuim activități interesante, creative și spontane, organizăm tururi și excursii la cerere, oferim servicii asociate, cum ar fi rezervări bilete de tren, documente pentru vize, transferuri aeroport-hotel-aeroport, recomandări de restaurante și obiective turistice.

Beneficii pentru companie

  • Un angajat fericit îi influențează pozitiv pe ceilalți colegi, reușind să contribuie la îndeplinirea eficientă a obiectivelor companiei.
  •  După o perioadă de relaxare și experiențe noi, angajatul dvs. va fi mai creativ și productiv, se va simți respectat și apreciat și se va implica activ în dezvoltarea proiectelor companiei.
  •  O vacanță este un factor motivațional non financiar foarte bun, mai ales în cazul persoanelor care iubesc să călătorească și să descopere noi locuri, noi experiențe și noi stiluri de viață.
  • Noi ajutăm la planificarea vacanței ideale, fără efort și risipă de bani din partea companiei.